Over ons

 


Over Bed & Breakfast ‘Vergeet me Niet’

Wij zijn Jan en Jannie Langelaar, eigenaar van deze B&B sinds augustus 2017. We zijn druk bezig dit mooie plekje aan het water, op te knappen en ons eigen te maken. Samen met onze twee viervoeters, Roos de hond en Bram de rode kater, zijn we verhuisd vanuit Veenendaal om ons geluk te vinden, hier in Blokzijl.

Deze omgeving is altijd een geliefd vakantieplekje voor ons gezin geweest. De oude, knusse stadjes aan het water samen met de Weerribben en Wieden om de hoek, is een heerlijke combinatie. Toen de kans zich voordeed om het roer om te gooien en deze kant op te gaan, hoefden we daar ook niet lang over na te denken. Wat ons hier zo aantrok was de gezelligheid en gemoedelijke sfeer die hier heerst, samen met de rust en het mooie uitzicht aan het water, willen we inmiddels niets anders meer.

Uit eigen ervaring kunnen wij u vertellen dat het hier 's winters prachtig schaatsen is naar plaatsjes als Giethoorn en Dwarsgracht en 's zomers kennen wij genoeg fietsroutes die we u graag willen aanbevelen. Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig over wat er hier allemaal te beleven is, bel of mail ons daar gerust over, en vergeet dan vooral niet te reserveren. We hopen u binnenkort te verwelkomen in onze B&B.